Povijest

Povijest

Tvrtka TEB Kompleksni sustavi i rješenja d.o.o. osnovana je 2003. godine od strane dioničkog društva TEB Inženjering i partnera. Osnovna djelatnost tvrtke je informatički inženjering u području složenih informacijsko-komunikacijskih sustava temeljenih na pouzdanim informacijskim tehnologijama. Trenutačno tvrtka upošljava četiri djelatnika, tri diplomirana inženjera elektrotehnike i jednog inženjera informatike, sa dugogodišnjim radnim iskustvom. TEB (tehnološko-ekonomski biro) osnovan je 1950 godine. Šezdesetih i sedamdesetih razvija se u projektnu kuću koja pokriva široki spektar djelatnosti projektiranja, izrade tehničke dokumentacije, poslova konzaltinga i marketinga.U narednim se godinama prilagođava zahtjevima tržišta, da bi se konačno 1990.godine usmjerio na projektne i inženjering poslove u području telekomunikacija i informatike i mijenja ime u TEB Inženjering d.d.

Misija

Misija

Kontinuiranim razvojem, usvajanjem novih tehnologija te neprekidnom edukacijom sadašnjih i budućih djelatnika želimo poboljšati kvalitetu proizvoda i usluga na dobrobit djelatnika, ali i kupaca koji iskazuju svoje zadovoljstvo kupnjom naših proizvoda. Za naše kupce mi smo pouzdan i siguran partner koji primjenjuje najviše standarde poslovanja i koji garantira visoku kvalitetu usluge. Stvaramo dodatnu vrijednost inovacijama, prepoznavanjem novih poslovnih mogućnosti i postavljanjem tržišnih trendova te prepoznavanjem i razvijanjem ljudskih potencijala. Svoju misiju izvršiti ćemo putem neprestanog ulaganja u znanje i inovacije.

Vizija

Vizija

Vizija TEB kompleksnih sustava i rješenja je biti moderna, fleksibilna i stabilna organizacija koja inovativnim korištenjem najnovijih tehnologija donosi inovacije u svom segmentu tržišta. Kvalitetom svojih proizvoda i profesionalnim pristupom djelatnika težimo postići zadovoljstvo naših klijenata i vodeću poziciju na području izrade dispečerskih sustava za žurne službe i pozivnih centara, sistemske integracije te implementacije telekomunikacijskih i ICT sustava.

Strategija

Strategija

Tvrtka TEB Kompleksni sustavi i rješenja d.o.o. ima za cilj razvijati se u području razvoja dispečerskih i pozivnih centara te ICT sustava koji zahtijevaju vrhunsko poznavanje „state of the art“ tehnologija, koje obuhvaćaju baze podataka, GIS (prostorne baze podataka), integraciju s različitim sustavima za komunikaciju i prijenos podataka (PMR, TETRA, GSM, WiFi) te projektiranju ICT i telekomunikacijskih sustava. Tvrtka je otvorila novu vertikalu nazvana Enegetska efikasnost koja će komplementarno nadovezati na postojeća znanja te će ju razvijati u smjeru upravljanja energetskom učinkovitošću koja u poslijednjih nekoliko godina pokazuje stalan rast na tržistu energetskih usluga.

1. Ideja

2. Projekt

3. Izvedba

4. Implementacija

Vještine

Programming - .NET, C#, Android, Java
Database - Design and Implementation
System integration
GIS
Projecting and Design

Etika poslovanja

U TEB-u mi smo uvijek vjerni izvesti stvari na pravi način. Kodeks etičnog i poslovnog ponašanja je posebno prilagođen kakao bi onemogućio zloupotrebe i promovirao poštenje i ponašanje u skladu s etičnim načelima.

Stoga su naša načela bazirana na slijedećem:

  • Želimo biti uvijek iskreni
  • Pridržavamo se zakona i običaja
  • Osiguravamo usluge visoke kvalitete
  • Želimo biti uzorni građani i s time svezi se pridržavamo zakona i standarda poslovanja.
  • Promoviramo i podupiremo radnu okolinu koja promiče međusobno uvažavanje, otvorenost i individualnu cjelovitost.
  • Biti ćemo fer u svim aspektima našeg poslovanja.